Monday, December 14, 2009

Cerita hujung minggu

Last Saturday, i went to CS..wanted to bought a new sandal for my sis and me..konon sajela nk g cs coz aku suke one of kedai kasut tu...beside summit - VERNS
different style cket compared others...ntah la..aku suke...tp syg, aku x berkenan plak satu pun..mcm kasut2 yg ade tu same jek dr mase nk raya yg lps..ntah..hehe

So, pusing2...smp kepale pun senoneng dgn org yg too crowded..bosan jek...so aku ckp ngan adik, jom kte g somewhere else and there u go..angsana menjadi pilihan kami...hehe..take about half an hour, we arrived angsana..also crowded with people..but xdela sakit mata sgt..sbb dkt angsana ni mostly yg dtg with their family, and bdk2 yg ber'couple'2 ni kureng la cket..:D

adela something yg we all beli..fiza dgn kasut die..hehe klaka..die tny aku lawa x kasut tu..ya..mmg lawa..tgk harga okk..rm39.90 (aku nmpk harga tu la) ...berpatutan la kan...tp bile nk byr harga sbnr rm59.90...hehe...terbeliak mata adik aku pndg kt aku...da aku kene top-up..rupenye slh pndg..hehe...da beli nk wat camne...

dlm kol 7, we all smp umah...mnd2, solat and mkn...blk2 je bile da rehat rase pening teramat sgt and rase mcm nk demam...bile ckp ngan H die pun same mcm nk demam..kebetulan...tu la keje je kan...hehe

No comments:

Post a Comment

Love Quotes